Proeverijen

Proeverij De Gevangentoren

 

Omdat wij van De Gevangentoren niet alleen gek op lekker eten en heerlijke wijnen zijn maar ook houden van een goed verhaal hebben wij de volgende Proeverij samengesteld;

 

- Bij binnenkomst krijgt u een lekker glaasje Cava, niet alleen om de mond te neutraliseren maar ook om de tong alvast wat losser te maken.

 

- Zoals we al zeiden houden we van een goed verhaal; een klein stukje geschiedenis over De Gevangentoren; u zit tenslotte niet elke dag in zo'n oud gebouw met zoveel geschiedenis!

 

- Het begin van de Proeverij; u zal in totaal 6 wijnen te proeven krijgen, hier krijgt u uiteraard de nodige informatie bij zoals geschiedenis, afkomst, smaak en bijzonderheden maar wat vooral belangrijk is; genieten van de heerlijke smaken!

Bij de Proeverij staan ook verschillende soorten chutney's op tafel afkomstig van Figen's Homemade Delights; deze mevrouw maakt de chutney's allemaal zelf en ze zijn een ware smaaksensatie voor de mond, uiteraard geserveerd met brood.

Ook hier zal meer informatie over verteld worden tijdens de Proeverij.

 

- Als afsluiter proosten we samen met een mooi glas Late Bottled Vintage Port van DOW's en genieten we van 2 huisgemaakte amuses, u heeft tenslotte nog geen kennis kunnen maken met onze eigen keuken!

Uiteraard is er dan ook ruimte voor vragen en een babbeltje!

 

Deze gehele Proeverij organiseren wij voor groepen van maximaal 12 personen en kost 32,50 per persoon.

( Meerdere personen is mogelijk in overleg. )

U kunt hiervoor reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdegevangentoren.nl onder de noemer; 'Proeverij'

of bel ons even; 0118 - 411 441.